Anlægsgartner

6 links

Skal du bruge en anlægsgartner? På denne oversigt finder du et udvalg af anlægsgartnere i Danmark. En anlægsgartner har mange forskellige kompetencer og vi har listet nogle af de forskellige arbejdsopgaver i bunden på denne side. Vi håber du finder den anlægsgartner som skal hjælpe med dit haveprojekt. 


Tilmeld dit link


Hvad laver en anlægsgartner?

En anlægsgartner kan have mange forskellige opgaver. Men hovedsageligt går arbejdet ud på at passe eller forbedre grønne områder i hele landet. Det kan være alt lige fra en have i et parcelhus til parken i kommunen. En anlægsgartner bruger mange forskellige redskaber i sit arbejde. Det kan være alt lige fra en stor rendegraver, minigraver, dozer, traktor og helt ned til spader, skovle og hakkejern mm. 

En anlægsgartner er ofte kreativ og har mange ideér til hvordan din have kan opbygges. Her kan der være tale om forskellige træer, planter og bede sammenflettet med en havegang af fliser. Så er du blevet træt af din have eller skal du have lavet ny indkørsel? Så skal du have fat i en anlægsgartner.


Del denne kategori:


Tilbage